PSV-speler: ‘Vroeger zeiden ze altijd dat ik ADHD had’

Na de interland van Oranje tegen Frankrijk vroeg een verslaggever van de Telegraaf waar Denzel Dumfries toch al die energie vandaan haalden die hij op de mat legt. “Vroeger zeiden ze altijd dat ik ADHD had, maar ik hou van gas geven, dat wil ik altijd doen”, aldus de rechtsback. “Ik zat erover na te denken en dacht: dit zijn wel mooie potjes die ik speel. Die speelde ik vorig jaar en het jaar daarvoor niet. Heel mooi. Het is verslavend om op het hoogste niveau te acteren.”

De verdediger van PSV kan zich nu voorbereiden op een strijd met de Duitser Leroy Sané. “Dat is iets makkelijker voorbereiden dan op een kleinere tegenstander bijvoorbeeld. Je moet gewoon rustig blijven en de juiste keuzes maken”, zo gaf hij aan. “Ik probeer simpel te spelen en de ballen in te leveren bij de jongens die goed zijn met de bal. Dat kan ik ze wel toevertrouwen.”

Dumfries kreeg in de tweede helft nog een goede kans om zelf te scoren. Zijn kopbal kon echter worden gered door Hugo Lloris, terwijl zijn rebound ook niet in het doel ging. “Ik had geen kracht meer om hem de hoek in te sturen. Jammer dat ik niet scoorde, hopelijk is dat voor een volgende keer weggelegd”, zei hij daarover.

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!