‘PSV verrast en meldt zich voor international van Bulgarije’

PSV wil haar selectie versterken met de komst van een international van Bulgarije. Volgens het medium Tema Sport gaat het om Kiril Despodov.

Het gaat om een 22-jarige spits die nu voor CSKA Sofia speelt. PSV houdt de verrichtingen van de aanvaller al maanden nauwlettend in de gaten en overweegt in januari een eerste bod uit te brengen op de Bulgaars international, al lijkt een transfer na het huidige seizoen logischer.

PSV heeft met Luuk de Jong een spits in huis die alles speelt, maar zijn beoogde stand-in Maximiliano Romero is vooral geblesseerd. Om die reden overweegt de club zich te versterken met Despodov, die ook in de belangstelling staat van onder meer Olympiakos Piraeus, Legia Warschau, Trabzonspor en enkele clubs uit de Italiaanse Serie A.

 

Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!