Slecht nieuws dreigt voor PSV: ‘Op dit moment is het gewoon niet positief voor mij’

In het verleden kon Armando Obispo het toptalent van PSV de overstap maken naar de topclubs in Engeland. De verdediger koos ervoor om zich door te ontwikkelen in Eindhoven. Een serieuze kans in het eerste elftal blijft tot nu toe echter uit.

Trainer Mark van Bommel geeft dit seizoen veel jonge talenten een kans bij PSV, maar Obispo krijgt amper minuten en daar heeft hij het best lastig mee. “Het is moeilijk in te schatten wat ik van mezelf verwacht bij PSV dit seizoen. Hoe het er nu uitziet, is gewoon niet echt positief voor mij. Zo eerlijk moet je gewoon zijn”, aldus de linksbenige verdediger tegenover Omroep Brabant.

“Ik blijf keihard werken en hoop dat ik mijn plekje kan afdwingen. In het voetbal kan alles heel snel veranderen, het kan allemaal heel snel gaan. Ik moet gewoon zorgen dat ik keihard blijf werken en dan zullen we het wel zien. We zijn één team en werken als één team toe naar het kampioenschap. Ik wil dan ook niet zeggen dat het vervelend is dat we het zo goed doen voor mij.”

Obispo heeft nog niet met Van Bommel gesproken over een mogelijke verhuurperiode. “Daar heb ik het nog niet met de trainer over gehad. Ik speel mijn wedstrijden bij Jong PSV en zo houd ik mijn wedstrijdritme, dat is belangrijk. In de winterstop zien we wel weer verder.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer