OPVALLEND: ‘PSV waagt transferpoging bij Man City’

PSV hoopt op een buitenkansje van Manchester City. Ze zijn namelijk geinteresseerd in Patrick Roberts die momenteel door City wordt verhuurd aan het Spaanse Girona. The Citizens hopen op een andere bestemming voor de 21-jarige vleugelflitser. Dit weet The Scottish Sun te melden.

PSV toonde in de afgelopen zomer klaarblijkelijk al belangstelling voor de diensten van de buitenspeler en zit volgens de bovengenoemde krant nog steeds op het vinkentouw. Naar verluidt willen de Eindhovenaren hun doelwit huren en mogelijk gaat het wat dat betreft over een periode van anderhalf jaar. Het medium wijdt geen aandacht aan een eventuele optie tot koop.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer