‘Mark van Bommel zorgt voor grote irritatie in de Eredivisie’

PSV presteert dit seizoen opperbest in de vaderlandse comeptitie. Ze wonnen al hun twaalf duels nog. Toch zorgt trainer Mark van Bommel voor de nodige irritatie. Hij zou teveel klagen tegen de vierde man.

Hans Kraay jr. maakte dit maandagavond duidelijk in Veronica Inside. “Bij Vitesse vonden ze het vorige week echt vervelend dat Van Bommel een keer of twee bij de vierde man ging staan”, aldus de verslaggever, die Van Bommel zelfs een arm om de vierde official heen zag slaan. “Dat is dan toch iets. Mark van Bommel houdt je vast.”

Ook stoorde de analist zich aan zijn uitlatingen na het uitduel bij De Graafschap. “Het was ongepast wat-ie daarna deed. Voor de camera van FOX zei hij: ik moet de complimenten geven aan De Graafschap, voor de manier hoe zij hebben gespeeld. Henk de Jong was helemaal gevleid! Wat leuk dat Van Bommel ons een compliment geeft… Ik vind dat-ie af en toe een beetje te ver gaat.”

Eerder werd al duidelijk dat het scheidsrechterskorps Van Bommel op de korrel heeft. Ook daar zouden zorgen zijn over diens gedrag aan de zijlijn.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer