‘Hirving Lozano en twee ex-Ajacieden in top50 beste spelers’

Hirving Lozano is de enige speler uit de Eredivisie die zich met de beste 50-spelers van de wereld kan meten. De Mexicaanse aanvaller van PSV is terug te vinden op de 47ste plek op de ranglijst. Daarmee laat hij namen als Ciro Immobile, Florian Thauvin en Andrés Iniesta achter zich.

Luka Modric is gekozen als beste voetballer ter wereld. Verder bestaat de toptien uit Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah, Kylian Mbappé, Lionel Messi, Kevin De Bruyne, Raphael Varane, Harry Kane, Antoine Griezmann en Marcelo. Neymar staat slechts op een 24ste plek.

Ook is er plek voor een aantal oud-Ajacieden: Christian Eriksen en Luis Suárez.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer