‘FC Groningen heeft duidelijke boodschap voor Ajax en PSV’

Zowel Ajax als PSV hebben een oogje op FC Groningen-middenvelder Ritsu Doan. De club uit het noorden heeft alvast te kennen gegeven dat ze de hoofdprijs verlangen voor hun sterspeler.

“Hij is een speler die rijp is voor een stap naar de topdrie, en daarna misschien nationaal ook wel. Maar ik vraag me af of de topdrie hem straks nog wel kan of wil betalen”, vertelt de chef voetbal in een item van De Telegraaf. “Aan deze man gaat een waanzinnig prijskaartje hangen.”

Driessen wijst erop dat Doan een enorme commerciële waarde heeft. “Hij is waanzinnig populair in Japan, dat hebben we toen bij Feyenoord wel gezien met Shinji Ono. Hij bracht miljoenen binnen. Groningen kan heel veel voor hem vragen. Of Nederlandse clubs willen betalen is maar afwachten.”

Afgelopen zomer wees FC Groningen nog 8 miljoen euro van CSKA Moskou af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.