Mark van Bommel vreest belangrijke PSV’er kwijt te raken

PSV-trainer Mark van Bommel kan op heel wat talent rekenen in zijn selectie. Zo wordt er wekelijks gespeculeerd over de toekomst van Steven Bergwijn en Hirving Lozano. Maar ook aan Luuk de Jong wordt er stevig getrokken.

De Jong flopte in het verleden bij Borussia Mönchengladbach en Newcastle United. Afgelopen zomer kreeg hij wederom de kans om een buitenlands avontuur tegemoet te gaan, maar ditmaal zei de spits ‘nee’. Van Bommel sluit echter niet uit dat hij de kans in de toekomst wel aanpakt, en met succes. “Dat denk ik wel. Hij is groot, kan ontzettend goed koppen.”

“Dat is denk ik erg belangrijk. Snelheid heeft hij niet, maar dat is het enige dat ontbreekt”, vertelt Van Bommel aan FOX Sports. “Hij is slim, kan een bal controleren, weet waar hij moet lopen en heeft een werklust voor drie. Wat mij betreft blijft hij hier, maar ik snap wel dat buitenlandse clubs hem interessant vinden.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer