GEVECHT! ‘Ajax en PSV strijden om dezelfde Deense aanvaller’

Zowel Ajax als PSV strijden om de handtekening van dezelfde Deense speler. Het gaat om die van Robert Skov die onder contract staat in eigen land bij FC Kopenhagen. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

De vleugelspits doet het heel erg goed in de hoofdstad van Denemarken, waar hij nog niet zo heel lang speelt. Dit seizoen staat hij al op negen doelpunten en vijf assists in vijftien wedstrijden, waarmee hij hoge ogen gooit. De 22-jarige aanvaller mag zich zelfs opmaken voor zijn debuut bij het Deense nationale team van bondscoach Age Hareide, aan de zijde van Christian Eriksen, Kasper Dolberg (Ajax) en Nicolai Jörgensen (Feyenoord).

In eigen land wordt Skov weleens vergeleken met Dennis Rommedahl, omdat hij bijzonder snel is en een goede voorzet in huis heeft. In de maand januari van het huidige kalenderjaar transfereerde hij voor één miljoen euro van Silkeborg IF naar Kopenhagen en daar heeft geen van de betrokken partijen spijt van gehad. Vermoedelijk kost hij nu ook een veelvoud van dat bedrag, al is hij wel te betalen voor zowel PSV als Ajax.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer