‘Meerdere spelers willen en mogen PSV in januari verlaten’

Europees overwinteren wordt een moeilijk verhaal voor PSV en ze liggen ook al uit de Beker. Alle pijlen zullen dus worden gericht op de competitie.

Clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International denkt dat Mark van Bommel daarom moet oppassen dat de sfeer binnen de selectie niet verslechtert. “Veel bankzitters, zoals Isimat, Behich en Sainsbury zullen nauwelijks nog aan speler toekomen”, voorspelt Timmer. “Dat kan zich gaan wreken.”

Timmer denkt dat er in januari twee spelers mogen en gaan vertrekken: Isimat en Ramselaar. “Het is schrijnend hoe dat gaat. Onder Cocu speelden zij nog een belangrijke rol en nu zijn ze volledig overbodig.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer