‘PSV’er speelde gisteren een van de beste wedstrijden van zijn leven’

PSV verloor gisteren op de valreep met 2-1 van Tottenham Hotspur. Harry Kane velde het vonnis voor de Eindhovenaren door twee keer te scoren. Terecht, aldus centrumverdediger Toby Alderweireld.

De Belg vertelt voor de camera van Voetbal Inside: “Als er een team verdiende te winnen, waren wij het denk ik. De eerste helft laten we het na onszelf te belonen en maak je het jezelf moeilijk. Maar ik denk dat we heel goed voetbal speelden. Zelfs op dit veld, wat niet ideaal was, kregen we drie, vier open kansen waarbij je alleen op de keeper komt.”

De bal wilde er maar niet in… maar daar heeft Alderweireld wel een verklaring voor: “Ik denk dat Jeroen Zoet een van de beste wedstrijden van zijn leven keepte vandaag. Dan wordt het de tweede helft lastig, maar op wilskracht hebben we toch de 2-1 kunnen maken.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer