‘PSV Eindhoven heeft beslissing over Hirving Lozano al genomen’

Het lukte PSV om Hirving Lozano voor dit seizoen te behouden. Directeur Toon Gerbrands acht een derde seizoen niet realistisch voor de club. In een gesprek over Marcel Brands met de Liverpool Echo laat Gerbrands zich uit over Lozano. “Marcel is een expert in scouting en keek naar spelers in de leeftijdscategorie 18-22. Die spelers blijven dan twee à drie jaar bij ons, leren een extra taal, leren over voeding, over verschillende tactieken en maken zich dan klaar voor een volgende stap.”

“Neem bijvoorbeeld Hirving Lozano. Hij zal twee jaar voor onze club spelen, zal zich ontwikkelen en dan zullen de juiste mensen in hem geïnteresseerd zijn. (…) Iedereen wilde Lozano aantrekken, maar Marcel slaagde hierin omdat hij altijd een plan heeft met spelers. Het is ook een stukje persoonlijke interesse. Marcel sprak twee keer met hemzelf en zijn familie, en toen ontstond er een relatie.”

“Marcel vertelde Lozano dat PSV hem zou ontwikkelen en hem zou klaarstomen voor de stap binnen Europa, maar het was de persoonlijke interesse die dit mogelijk maakte. Hij zal twee jaar voor ons spelen en dan een grote stap maken naar een grote club”, aldus Gerbrands. Zoals bekend is er inmiddels bijna anderhalf jaar verstreken.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer