Mark van Bommel in bescherming genomen: ‘Is dat arrogant of logisch?’

Na het bekerdebacle van PSV tegen RKC Waalwijk nemen de kritieken op PSV toe. Ook trainer Mark van Bommel moet er aan geloven. Onterecht volgens voormalig speler Theo Lucius.

Vooral de ‘b-keuze’ van Van Bommel werd sterk bekritiseerd. De doelman van RKC noemde het zelfs arrogant. Oud-PSV’er Lucius vindt de kritieken niet geheel terecht. “Is dat arrogant, of is dat in het schema van PSV op dit moment logisch? Ze spelen elke week drie wedstrijden, dan is het niet meer dan logisch dat regelmatig andere spelers gebruikt”, zegt hij in gesprek met Omroep Brabant.

PSV wordt dus op eens op een andere manier besproken, maar Lucius staat ook daar heel nuchter in. “Dat is de pers toch. Als je de supporters van PSV vraagt en hoe lovend ze dan zijn, dan zegt dat meer.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer