BREAKING: Waanzinnige transfer op komst voor Hirving Lozano

PSV kan uitkijken naar de hoofdprijs voor Hirving Lozano. FC Barcelona ziet in hem namelijk een kandidaat om de selectie een impuls te gaan geven.

Volgens het medium Don Balón wil FC Barcelona in een van de aankomende transferperiodes spijkers met koppen slaan. Luis Suárez is al 31 jaar oud en is over een paar seizoenen aan vervanging toe, naar verluidt denkt technisch directeur Éric Abidal dat Lozano goed genoeg is om de erfenis van de Uruguayaan op zich te kunnen nemen. In de volgende voetbaljaargang zou hij in de leer kunnen bij de voormalige Ajacied, om hem vervolgens helemaal te vervangen.

Een paar maanden geleden werd duidelijk dat PSV een recordbedrag verlangde voor de diensten van de buitenspeler en dat is natuurlijk nog steeds zo. Voor minder dan 50 à 60 miljoen euro mag Lozano niet vertrekken uit het Philips Stadion, maar dat is een bedrag dat Barça in principe wel kan betalen. Een transfer naar Camp Nou zou natuurlijk waanzinnig zijn voor de smaakmaker van de Eindhovenaren.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer