PSV-watcher: ‘De meesten moeten zich zorgen gaan maken in Eindhoven’

PSV verloor midweeks in de beker met 2-3 van RKC Waalwijk. Trainer Mark van Bommel was boos op zijn spelers. Hij stuurde een groot aantal reserves het veld in en die hebben hem teleurgesteld. Clubwatcher Marco Timmer vreest dat debacle voor veel spelers weleens het einde bij de club zou kunnen betekenen.

Timmer stelt dat er tegen RKC genoeg kwaliteit op het veld stond. “Dan mag je toch verwachten dat je van RKC wint”, aldus de clubwatcher van Voetbal International. “Dat ze dat niet deden, zegt veel over de spelers die in het veld stonden. En we kunnen ze allemaal wel langs gaan, dat zag er gewoon niet goed uit. De meesten moeten zich toch wel zorgen gaan maken of ze überhaupt nog voor PSV 1 in aanmerking komen.”

Bart Ramselaar is één van de mogelijke slachtoffers van dit debacle. Tegen Vitesse zal de middenvelder sowieso niet starten, maar Timmer weet ook dat de vaste basiself zich moet bewijzen. “Als je PSV de laatste weken hebt zien spelen… Tegen Tottenham, waar ze echt weggespeeld werden en daarna tegen Groningen, waar eigenlijk ook niet heel veel goed ging, waar heel weinig energie in het elftal zat.”

 

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer