‘Ajax en PSV gaan bieden op middenvelder van FC Groningen’

Zowel Ajax als PSV zullen moeten gaan bieden op een speler van FC Groningen. Ook Borussia Dortmund, Atlético Madrid en Juventus hebben hem echter al meermaals gescout en naar verluidt neemt Manchester City de leiding. De Japanse media schrijven vandaag dat de Citizens met een eerste bod zullen komen voor de diensten van de middenvelder ter waarde van 5,7 miljoen euro. In de aankomende winterstop willen de Engelsen al spijkers met koppen slaan.

Toen Doan nog bij Gamba Osaka onder contract stond werd hij al gevolgd door scouts uit Amsterdam en Eindhoven, maar alleen directeur Hans Nijland van Groningen geloofde dusdanig in hem dat hij met een officiële aanbieding kwam. Doan lijkt een goudmijntje te gaan worden voor de nummer zeventien van de Nederlandse competitie.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer