‘Seizoen zit er nu al op voor vier PSV’ers’

PSV blameerde zich onlangs in de beker door met 2-3 te verliezen van RKC Waalwijk. Dat betekend dat voor een aantal PSV’ers het seizoen er al op zit omdat ze niet meer voor de beloften mogen uitkomen.

Het Eindhovens Dagblad concludeert: “Naast de eindverantwoordelijke Mark van Bommel hebben de oudere spelers, die niet bij Jong PSV kunnen uitkomen, zich in eigen voet geschoten. Voor Eloy Room, Nicolas Isimat-Mirin, Trent Sainsbury en Aziz Behich zit het seizoen er, behoudens personele problemen bij PSV 1, qua persoonlijke sportieve uitdagingen wel zo’n beetje op.”

De krant gaat verder: “Dat geldt misschien ook voor Bart Ramselaar, die nog wel in Jong PSV kan spelen. Alleen kan dat in 2016 nooit de bedoeling van zijn miljoenentransfer zijn geweest.” Al sinds jaar en dag speelt PSV met B-opstellingen in de beker… “Financieel is het bekertoernooi voor de topclubs oninteressant, zeker nu er bij winst geen vangnet in de vorm van een ticket voor de groepsfase van de Europa League meer aan verbonden is. Sportief is het vaak het vijfde wiel aan de wagen, tijdens het drukke programma vol interlands, Europese en nationale duels.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer