HARDE WOORDEN: ”Bij PSV worden jongens talent genoemd die bij Ajax de schifting niet halen”

Afgelopen week nam Mark van Bommel het risico om met een B-keus te beginnen in de beker tegen RKC Waalwijk. Het eindigde met een 2-3 verlies. Journalist Henk Spaan was niet onder de indruk van de jongelingen.

Spaan snapt sowieso niet dat sommige spelers ‘talent’ worden genoemd: ”Bij PSV worden jongens talent genoemd die bij Ajax de jaarlijkse schifting niet zouden halen. Dante Rigo bijvoorbeeld. Dat is een Belg wiens talent vooral in onzichtbaarheid schuilt”, schrijft Spaan in Het Parool. De enige die de columnist kon bekoren was Bart Ramselaar: ”Dat hij tegen RKC het slachtoffer werd van de woede van Van Bommel is oneerlijk. Hij deed, in tegenstelling tot anderen, tenminste zijn best. Dat hij tactisch en technisch geen universeel wonder is, had PSV al kunnen weten voordat ze hem voor 5 miljoen van FC Utrecht kochten.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer