Supertalent op dood spoor bij PSV: ‘Verhuur lijkt de beste optie’

PSV blameerde zich gisteren in de beker door met 2-3 te verliezen van RKC Waalwijk. Dante Rigo mocht weer eens zijn opwachting maken en maakte een slechte indruk.

Journalist Marco Timmer van Voetbal International concludeert dan ook dat PSV Rigo het beste kan verhuren. “Dante Rigo was onzichtbaar in het duel met RKC Waalwijk. Dat is opmerkelijk, want heel veel kansen krijgt de frêle Belg niet in PSV 1. De middenvelder heeft een fantastische traptechniek en kan de ballen normaliter neerleggen waar hij wil. Dat deed hij dinsdagavond geen moment.”

“Rigo maakte dit seizoen zijn debuut in de basis in het Eredivisie-duel met PEC Zwolle. Ook dat werd geen succes. De Belg wordt nog altijd gezien als een groot talent, maar door het doorbreken van Pablo Rosario en het aantrekken van Guti zal hij zijn wedstrijden vooral in Jong PSV moeten spelen. Vorig seizoen zat hij al bij de selectie van Phillip Cocu, maar dit lijkt het tweede jaar op rij te worden dat Rigo stilstaat. De middenvelder moet snel wedstrijden op het hoogste niveau gaan spelen om mentale hardheid en vertrouwen te kweken. Een verhuur lijkt daarom de beste optie, want dat Rigo wel degelijk goed kan voetballen, daar is iedereen het over eens.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer