KASSA!!! ‘Manchester United legt recordbod neer bij PSV’

Manchester United is overtuigt en wil werk maken van een speler van PSV. Naar verluidt heeft de directie van Manchester United namelijk al groen licht gegeven voor een aankomende bieding van liefst 40 miljoen euro, waarmee het transferrecord van de Eindhovenaren (34 miljoen euro voor Memphis Depay) verbroken zou worden. Het is echter de verwachting dat PSV hier geen genoegen mee zal nemen.

Waar het onduidelijk is of United in de winterstop of in de zomer daarna wil gaan bieden op Lozano, weet het bovengenoemde medium dat Chelsea in januari al voor de handtekening van Lozano gaat. Oefenmeester Maurizio Sarri wil zijn voorhoede verfrissen en droomt van een voorste linie met Eden Hazard en de smaakmaker van PSV. Wat de Blues precies overhebben voor hun transferdoelwit is onbekend.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer