‘Met alle respect, maar PSV zou niet overleven in de Premier League’

PSV speelde gisteren in iegen huis knap met 2-2 gelijk tegen Tottenham Hotspur. In Engeland wordt dit gezien als een slecht resultaat. Analyticus Harry Redknapp is bijvoorbeeld niet echt positief over de Eindhovenaren.

Bij het medium BT Sport zegt de Engelsman: “Tottenham was veel beter. Met alle respect, maar PSV is een gemiddeld team dat niet zou overleven in de Premier League. Het is heel frustrerend, maar het is hetzelfde verhaal als tegen Inter (2-1, red.): complete controle, de punten in de tas en dan nog alles weggeven.”

Hugo Lloris diende het veld te verlaten met een rode kaart nadat hij Hirving Lozano getorpedeerd had en oud-voetballer Jermaine Jenas vindt dat niet meer dan terecht. “Het is een heel gevaarlijke tackle. Zijn voet is hoog en hij komt niet in de buurt van de bal. Het is echt slecht, gevaarlijk en onbenullig. Het gebeurt Hugo te vaak.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer