‘PSV vanavond met verrassende basisspeler tegen Spurs’

PSV speelt vanavond in de Champions League tegen Tottenham Hotspur. De kans bestaat dat trainer Mark van Bommel dan een opmerkelijke pion in zijn elftal zal zetten.

Het Algemeen Dagblad schrijft namelijk: “PSV werkte zijn laatste training gistermiddag af zonder Steven Bergwijn. De aanvaller kampt met een lichte blessure. Hij is daarmee een twijfelgeval voor het derde Champions League-duel, waarin PSV moet winnen om uitzicht te houden op overwintering in Europa. Mocht Bergwijn afhaken, dan lijkt Donyell Malen zijn logische vervanger.”

Oefenmeester Mark van Bommel denkt dat het een moeilijke klus wordt om de topclub uit de Premier League te verslaan. “Barcelona, Inter, Spurs: ik denk dat het elkaar niet veel ontloopt qua tegenstand. Ook Spurs heeft op bijna elke plek een kwaliteitsspeler staan. En ze hebben in Mauricio Pochettino een trainer van wie je echt de hand ziet in hoe ze spelen. Hij varieert met systemen, maar je herkent wel een duidelijke structuur. Dat is zeker niet overal zo.”

Verwachte opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño; Hendrix, Rosario, Pereiro; Bergwijn/Malen, De Jong, Lozano.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer