Mark van Bommel heeft heldere boodschap voor Nederland

PSV-trainer Mark van Bommel vindt dat zijn elftal te weinig waardering krijgt voor het vertoonde spel in de Champions League.

“Alleen het resultaat was niet goed. Bij Barcelona houd je het lang vol en krijg je kansen bij 0-0”, vertelt Van Bommel op de persconferentie. “Het zijn net de details die het verschil maken. Tegen Inter hebben we het ook goed gedaan, misschien nog wel beter dan in Barcelona.”

“We hebben in mijn ogen al twee keer top gepresteerd. Waar veel mensen in Nederland zeggen dat dat niet zo is, maar ik vind van wel”, aldus Van Bommel, geciteerd door De Telegraaf. Woensdagavond speelt zijn ploeg tegen Tottenham Hotspur voor de kansen op overwintering in Europa.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer