PSV praat met Mino Raiola over contract tot 2022 of 2023

PSV hoopt snel in gesprek te gaan met enkele jonge spelers om hun contract open te breken en te verlengen. Dit geldt ook voor Donyel Malen die de afgelopen tijd de nodige indruk heeft weten te maken.

Het Eindhovens Dagblad schrijft over het duel dat de ploeg van oefenmeester Mark van Bommel op zaterdagavond afwerkte: “Na rust temporiseerde PSV tegen het povere FC Emmen heel even, maar dankzij een imponerend slotoffensief stond toch weer een forse uitslag op het bord: 6-0. Invaller Donyell Malen was de hoofdrolspeler in dat sluitstuk en liet weer zien dat er voor PSV sportief leven is na een toekomstige transfer van Steven Bergwijn of Hirving Lozano.”

De krant gaat verder: “PSV probeert met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola afspraken te maken over een langer contract en verwacht wordt dat Malen graag wil blijven. De Noord-Hollander heeft het goed naar zijn zin in Eindhoven en laat als invaller keer op keer zien dat hij de ploeg wakker kan maken en naar een hoger niveau kan tillen. Hij ligt nu bij PSV vast tot 2020 en de club wil graag tot 2022 of 2023 verlengen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.