Ajax-sterkhouder Dusan Tadic heeft duidelijke boodschap voor PSV

Dusan Tadic heeft een duidelijke boodschap afgeleverd aan PSV. Hij wil revanche voor de 3-0 nederlaag in de uitwedstrijd van enige tijd geleden. DIt maakte hij kenbaar in een gesprek met Sport Klub.

“Voor dit seizoen hebben we enkele doelen gesteld. Allereerst wilden we de Champions League halen en dat is gelukt. Dat stemde iedereen tevreden, want zowel financieel als sportief hoort Ajax thuis tussen de grootste clubs van Europa”, aldus Tadic. “Maar daarna waren we té ontspannen en daar hebben we het laten liggen. Tegen PSV hebben we te veel gezondigd en daarmee praktisch de overwinning cadeau gedaan.”

“We hebben onze les geleerd en kijken nu uit naar een nieuwe clash om revanche te nemen”, aldus Tadic. “We spelen het mooiste voetbal, maar ik heb binnen de club ook gezegd dat ik achteraf niet alleen wil zeggen dat we het mooiste voetbal speelden. Ik wil óók de titel pakken.”

Tadic besluit: “Het gaat niet makkelijk worden, want PSV is een geweldige ploeg. Ze zijn een serieuze concurrent en spelen misschien niet attractief, maar kunnen wel op resultaat spelen. Het gaat hoe dan ook een prachtig gevecht worden.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer