‘Manchester United wil in de winter fortuin gaan bieden voor PSV-speler’

Manchester United heeft een oogje op een speler van PSV. Volgens het medium The Sun gaat het om Steven Bergwijn.

We konden al eerder lezen dat Steven Bergwijn van de regerend landskampioen van de Eredivisie nauwgezet in de gaten wordt gehouden door de grootmacht uit de Premier League en zijn aartsrivaal Liverpool, maar The Sun denkt dat oefenmeester José Mourinho spijkers met koppen wil slaan. De markante Portugees is van zins om in de aankomende winterstop al een nieuwe vleugelspits aan zijn selectie toe te voegen en denkt daarbij aan de kersverse international van het Nederlands elftal.

Nog niet zo heel lang geleden werd de transferwaarde van Bergwijn geschat op 20 miljoen euro, maar de verwachting is dat hij nu vele malen meer kost. Het is overigens de vraag of de spits zelf wel wat voelt voor een tussentijds vertrek: “Je hoort van alles. Maar ik houd me er niet mee bezig. Ik heb net verlengd bij PSV. We zijn pas net aan het seizoen begonnen. Ik houd me niet bezig met grote clubs of met geruchten over belangstelling. Ik ben bewust bij PSV gebleven deze zomer, omdat ik hier de lijn wil doortrekken van eind vorig seizoen. Dat is het doel.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!