Patrick van Aanholt wees Ajax en PSV af om opvallende reden

Patrick van Aanholt was bijna actief geweest in de Nederlandse Eredivisie maar tot een transfer kwam het niet. Enige tijd geleden waren Ajax en PSV in hem geinteresseerd.

In het programma Bij Andy in de Auto onthult de speler van Crystal Palace: “Vorig jaar januari zat ik in een dipje. Ik speelde niet echt veel. Toen heb ik met Marcel Brands en Marc Overmars gesproken. Ze zochten allebei een linksback.” De vleugelverdediger besloot de hoorn echter op de haak te gooien. “De reden: kunstgras, dat is zo blessuregevoelig. In Engeland speelt iedereen gewoon op gras, die velden zijn altijd top. Voetbal moet gewoon op het veld.”

Als jonge jongen maakte Van Aanholt onderdeel uit van de jeugdopleiding van PSV op De Herdgang. “Ik had op mijn zestiende al een jeugdcontract bij PSV. Ze zeiden tegen mij: je gaat met het eerste meetrainen. Maar dat was alleen in de voorbereiding, daarna sloot ik aan bij het tweede. Toen dacht ik: ja, willen jullie mij zo lekker maken? Toen ben ik gewoon weggegaan. Zo’n stap als Chelsea komt nooit meer voorbij. Die moet je gewoon pakken.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer