‘Voormalige PSV-sterkhouder ontevreden bij nieuwe club’

Afgelopen zomer verruilde Santiago Arias PSV voor Atletico Madrid. Een succes werd het tot op heden nog niet. In de competitie speelde hij pas 38 minuten en in de Champions League waren dit er 90. Een vertrekt in de winter dreigt.

De oud-PSV’er zou intern zijn onvrede hebben geuit. Arias had wellicht rekening gehouden met het feit dat hij niet direct basisspeler zou worden, maar hij had wel degelijk gerekend op meer speeltijd en dus overweegt hij in januari maatregelen te nemen.

Volgens de Corriere dello Sport zou Napoli alsnog de oplossing kunnen blijken. De Italianen zouden in januari een nieuwe poging willen wagen, al weerspreekt zijn management dat vooralsnog.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer