PSV’er na spuugincident uit selectie gezet van Nederland onder 20

PSV’er Jordan Teze is uit de selectie gezet van Nederland onder 20. In het duel tegen Duitsland spuugde hij namelijk naar een tegenstander.

“Dit is ongeveer het laagste wat je als sportman kunt doen bij een tegenstander. Een ongelooflijk slecht voorbeeld. Dat tolereren we niet, dus is hij uit de selectie verwijderd”, aldus directeur betaald voetbal Eric Gudde. “Teze is er dinsdag dus niet bij, hoe lang hij geschorst blijft, bepalen we nog nader.”
PSV Netwerk
Nadat Teze eerder zijn excuses al aanbood voor zijn gedrag gaf bondscoach Bert Konterman tegenover de NOS nog aan dat de verdediger niet gestraft zou worden en hij niet hoefde te vrezen voor verdere maatregelen. De directie van de KNVB dacht hier echter anders over.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer