Vermoedelijke opstelling NEDERLAND: Drie debutanten van PSV direct in de basis

Vanavond speelt Oranje in de Nations League tegen aartsrivaal Duitsland. Volgens zowel De Telegraaf als het Algemeen Dagblad dat Denzel Dumfries, Pablo Rosario en Steven Bergwijn tegen Duitsland direct in de basis zal staan. De complete rechterflank van Oranje zal daarmee bestaan uit spelers van PSV.

Jeroen Zoet en Luuk de Jong zullen weer op de bank plaats nemen. Ronald Koeman heeft eerder al laten weten te kiezen voor Jasper Cillessen als eerste doelman, terwijl Luuk de Jong bij de selectie zit als pinch-hitter.

Vermoedelijke opstelling: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind, Rosario, Wijnaldum, F. de Jong, Bergwijn, Memphis, Babel

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.