‘Ze hoefden Hirving Lozano niet, en Erick Gutiérrez wilde zelf niet’

Op dit moment maakt Hirving Lozano furore bij PSV maar in het verleden werd hij nog aangeboden aan Napoli. Die club hoefde hem niet.

Dat claimt Alessandro Monfrecola, tot voor kort zaakwaarnemer van Chucky, in gesprek met Napoli Magazine. “Napoli zocht een speler. Ik heb destijds ook Eríck Gutiérrez aangeboden, maar hij weigerde. Napoli zei over Lozano dat hij een goede speler was, maar vooral op het gebied van dribbelen nog tekort kwam.”

“Hij is vergelijkbaar met Dries Mertens, omdat hij snelheid en techniek heeft. Lozano zou slechts een klein risico voor Napoli zijn geweest: zijn talent was al duidelijk, en hij kostte slechts 3 à 4 miljoen euro. Wat mij betreft is Lozano inmiddels even goed als Lorenzo Insigne, maar dan goedkoper”, aldus Monfrecola tot slot.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.