Virgil van Dijk geeft zijn mening over Ajax en PSV

Virgil van Dijk is één van de sterkhouders van Liverpool en het Nederlands Elftal. Hij volgt de verrichtingen van Ajax en PSV in de Champions League op de voet.

“Ik heb Ajax gezien tegen Bayern München”, aldus Van Dijk in gesprek met Voetbal International. “Zij speelden een dag voordat wij tegen Napoli moesten. Ze deden het geweldig, heel knap. De potentie van die spelers zag ik eerder al tijdens de trainingen met het Nederlands elftal.”

Ook PSV maakte een goede indruk op Van Dijk, die bij Oranje naast Arnaut Danjuma Groeneveld (Club Brugge) ook PSV’ers Steven Bergwijn, Pablo Rosario en Denzel Dumfries welkom heet. “Wat ik later van de beelden in de samenvatting heb gezien, kon PSV ook terugkijken op een goede wedstrijd tegen Internazionale. Zonde dat ze verloren. Wat dat betreft is het dus niet gek dat er nu vier debutanten zijn.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer