‘Het zal best van PSV, Ajax en Feyenoord komen, maar het slaat nergens op’

Adriaan Visser de voorzitter van PEC Zwolle is kritisch op het uigelekte plan over de Eredivisie 2.0. In het medium ‘De Stentor’ noemt hij het plan veel te voorbarig.

Afschaffen van kunstgras op het hoogste niveau én een inkrimping van de Eredivisie naar zestien clubs zijn de speerpunten van het revolutionaire plan. “Het zal best van de grote drie komen hoor, maar ik snap niet waarom dit nu naar buiten komt. Het slaat nergens op, het is veel te voorbarig”, stelt Visser.

“We komen als Eredivisie CV in november samen om te praten over een nieuwe opzet. Dat is niet voor het eerst, de voorgaande drie of vier keren kwamen we niet tot besluitvorming. Of het nu wel gaat lukken? Dat staat in de sterren geschreven. Ik geef geen garantie.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer