‘Internazionale opent onderhandelingen met PSV over bizarre transfer’

De laatste maanden is Steven Bergwijn één van de uitblinkers bij PSV. Inter Milan hoopt dan ook de vleugelflitser over te nemen van de Eindhovenaren. En daarbij hopen ze gebruiken te maken van een clausule in het zijn contract. Hij zou namelijk voor 20 miljoen kunnen verkassen.

Bergwijn kon PSV deze zomer al verlaten, maar zowel PSV als de smaakmaker zelf besloot af te zien van die mogelijkheid.

Volgend jaar lonkt echter een nieuwe poging vanuit de Europese top. Clubs als Liverpool en Manchester United behoren tot de clubs die de Oranje-international concreet volgen. Bergwijn maakt dit seizoen een uitstekende indruk en zou dat in 2019 kunnen verzilveren. De onderhandelingen met PSV zijn vermoedelijk geen obstakel, want SPORT meldt dat er sprake is van een gelimiteerde transfersom van ‘slechts’ twintig miljoen euro.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN PSV-SHIRT!!