‘Steven Bergwijn in belangstelling Manchester United en Liverpool’

Steven Bergwijn de vleugelflitser van PSV mag zich in de belangstelling heugen van de Engelse grootmachten Manchester United en Liverpool. Dit weet de Telegraaf te melden.

Bergwijn zelf heeft een duidelijk plan over zijn toekomst. Hij wil zich eerst bij PSV bewijzen op het allerhoogste niveau, in de Champions League en in het Nederlands elftal, voordat hij naar het buitenland vertrekt. Bergwijn heeft zich zaakwaarnemer nog geen enkele keer gevraagd welke clubs nu interesse in hem hebben.

Mark van Bommel is overtuigd dat de aanvaller uiteindelijk de juiste keuze zal maken. “Steven heeft heel verstandige mensen om zich heen. Zijn ouders zijn echt voorbeeldouders, in de manier hoe zij met hem omgaan”, zo geeft hij aan. “In de zomer hebben we goed met elkaar gesp

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer