‘PSV pakt door en wil op korte termijn drie contracten verlengen’

De toekomst voor PSV ziet er rooskleurig uit. Ze staan bovenaan in de competitie en de selectie bulkt van het talent. Volgens de Telegraaf zijn ze van plan om drie contracten van spelers open te breken en te verlengen.

Allereerst wordt er gesproken met Pablo Rosario. De Jong gaf eerder al toe dat de gesprekken reeds zijn opgestart met de 21-jarige middenvelder, die dit seizoen zijn definitieve doorbraak beleeft in Eindhoven. Het huidige contract van Rosario loopt door tot medio 2020, maar hij kan een sterk verbeterde en verlengde verbintenis tekenen.

Daar houdt het niet mee op, want ook Jorrit Hendrix en Donyell Malen worden snel in het kantoor van De Jong verwacht. Hendrix (23) is al jaren een vaste waarde in Eindhoven en PSV wil zijn tot de zomer 2020 doorlopende contract dan ook graag verlengen. Malen krijgt dit seizoen veel speeltijd als invaller onder trainer Mark van Bommel en ligt ook tot 2020 vast.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer