Heeft PSV de opvolger van blunderende Jeroen Zoet al in huis?

Het ziet ernaar uit dat het Champions League avontuur van PSV er al opzit. De eerste twee wedstrijden werden verloren en overwintering lijkt nu al een gesloten boek. Dat vreest voetbaljournalist Tim Geurts van dagblad De Limburger.

“Als je twee keer verliest, is het wel over. Maar er zat meer in. Je verliest door twee gruwelijke fouten van je keeper. Als je twee keer zó in de fout gaat, houdt het wel op op dit niveau. Voor Handanovic was het wel een zuivere rode kaart denk ik, Bergwijn had de bal anders voor het inschieten”, constateert Geurts, die Europa League-overwintering ook ‘erg lastig’ acht. “Ja, Tottenham.. Ik vrees voor PSV dat het over is.”

De blunderende Jeroen Zoet komt dus onder druk. “Zeker na gisteren zullen er veel ogen gericht zijn op Lars Ünnerstall”, doelt Geurts op de Duitser, die afgelopen zomer door PSV werd gekocht en dit jaar nog wordt verhuurd aan VVV-Venlo. “Het is nog iets te makkelijk om Zoet nu af te schrijven. Maar Ünnerstall, ik zie geen gebreken. Hoge ballen pakt hij, op de lijn ook. Beter dan Zoet? Dat is nog te makkelijk, want het is wel VVV waar hij keept. (…) Maar ik denk wel dat hij volgend jaar een serieuze kans maakt op een basisplek. Er zit niet héél veel verschil tussen die twee keepers”, aldus Geurts tot slot.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer