‘Inter-coach gooit halve opstelling Internazionale om voor duel met PSV’

Woensdagavond staat de kraker tussen PSV en Internazionale op het programma. De Eindhovenaren moeten voor de winst gaan om te gaan voor overwintering. Luciano Spalleti de trainer van de Italiaanse grootmacht is van plan om wat veranderingen te gaan aanbrengen binnen zijn basiself.

Het medium Sport Mediaset schrijft vandaag dat het de verwachting is dat Mauro Icardi, Milan Skriniar, Ivan Perisic, Marcelo Brozovic en Matías Vecino allemaal in actie gaan komen in de lichtstad van Nederland. Oefenmeester Luciano Spalletti had het vijftal niet nodig tegen Cagliari, maar kiest tegen PSV voor zijn sterkste elf namen… Dat betekent gelijk dat het Argentijnse megatalent Lautaro Martínez, die deze zomer voor meer dan 20 miljoen euro overgenomen werd van Racing Club, op de bank begint.

Overigens werd er wel gewoon gewonnen van Cagliari op zaterdag, ondanks de B-opstelling. Uiteindelijk werd het 2-0 door goals van de bovengenoemde Martínez en Matteo Politano. Inter staat vierde in de Italiaanse competitie met 13 punten uit 7 wedstrijden. De Nerazzurri hebben wel al twee keer verloren.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer