‘Arjen Robben weet al voor welke club hij nog wil spelen’

Arjen Robben zit in de nadagen van zijn carriere. Toch weet hij nu al voor welke club hij nog wel eens zou willen spelen. Toch lijkt hij zijn Bundesliga-verblijf zo lang mogelijk willen rekken. Een comeback in de Eredivisie is op termijn ook een reele mogelijkheid.

Robben beaamde maandag op de persconferentie dat hij jaarlijks bekijkt of hij doorgaat, maar bij voorkeur nog jaren doorgaat. BILD komt nu met aanvullende informatie. De aanvaller van Bayern München zou op 34-jarige leeftijd nog een terugkeer naar PSV ambiëren om zijn loopbaan af te sluiten.

“Nee, dat raad ik hem niet aan. Hij moet naar Ajax komen!”, reageert Ajacied Klaas-Jan Huntelaar in BILD. “Hij heeft voor PSV gespeeld, dus ik kan me voorstellen dat hij meer naar PSV neigt. Of naar FC Groningen, zijn thuisclub. Voor de competitie zou het geweldig zijn als zo’n speler terugkomt. Dat zou fantastisch zijn.”

Huntelaar voegt toe: “Wie er eerder stopt? Eigenlijk zou ik dat moeten zijn. Ik heb honderd wedstrijden meer gespeeld dan hij. Hij was vaker geblesseerd, dus eigenlijk is hij pas 28. (…) Nee! ik voel me goed en heb bijna geen klachten. Het einde van mijn carrière zit totaal niet in m’n hoofd.”

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer