DEFINITIEF: PSV stelt opvolger van Marcel Brands definitief aan

PSV heeft een opvolger voor Marcel Brands bekendgemaakt. John de Jong zal namelijk de komende vier jaar de functie van technische directeur gaan vervullen.

Tot dusver was hij nog op interim-basis werkzaam in die rol. “Ik heb die periode als positief ervaren en de clubleiding heeft er dezelfde gedachten bij. Er ligt een mooie, stevige basis en ik kijk er naar uit om in deze functie verder te gaan”, reageert De Jong op de clubwebsite.

Toon Gerbrands is erg blij met de deal. “Na het vertrek van Marcel Brands (naar Everton, red.) hebben we bewust gekozen voor John als opvolger ad-interim. John wist als hoofdscout tot in detail wat de technische plannen waren en dat is essentieel gebleken bij het invullen van zowel de staf als de selectie. Hij heeft deze flinke vuurproef met verve doorstaan. Die drie maanden waarin John op interim basis werkte, hebben ons geleerd dat hij ook voor de toekomst de ideale technisch manager voor PSV zou zijn.”

“In zo’n dynamische periode ben je als directie op elkaar aangewezen en leg je de basis voor een duurzame samenwerking. Zijn aanstelling past perfect binnen onze visie. John heeft in de voorbije jaren intensief met zijn voorganger Marcel Brands meegekeken en hem ondersteuning geboden. Hij is op een goede manier bekend geraakt met dit complexe vakgebied. Ik ben er erg blij mee dat hij in deze rol voor PSV behouden blijft”, aldus Gerbrands tot slot.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer