Arjen Robben: ‘Ik heb voor PSV gekozen, niet voor Ajax’

Morgen staat de wedstrijd Bayern Munchen – Ajax op het programma in de Champions League. Een speciaal duel voor Arjen Robben die de nodige landgenoten zal gaan tegenkomen.

In de voorbeschouwende persconferentie onthult Robben dat het niet veel had gescheeld, of Robben was in het verleden als speler bij datzelfde Ajax beland. “Ik heb voor PSV gekozen. Niet tegen Ajax”, blikt de linkspoot, die van 2002 tot 2004 bij PSV speelde en daarna naar Chelsea vertrok, terug.

Leo Beenhakker, destijds de technisch directeur van Ajax, maakte ‘geen al te goede indruk’, schrijft De Telegraaf, maar dat gaf volgens Robben niet de doorslag. “Volgens mij noemde hij mijn moeder ook een heel bijzonder iets (meissie, red). Maar als je daarop je keuzes baseert voor een club.. Dat heb ik zeker niet gedaan.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer