Mark van Bommel heeft duidelijke boodschap voor Érick Gutiérrez

Nieuwkomer Erick Gutierrez begon uitstekend bij PSV maar het vooralsnog doen met invalbeurten.

Oefenmeester Mark van Bommel vertelt daarover aan Voetbal International: “Of we nu een speler voor één of honderd miljoen euro halen, maakt niets uit. Dat we sommige spelers pas op het allerlaatst hebben aangetrokken is niet ideaal. Het elftal staat, ze doen het goed en het is niet makkelijk er zomaar in te komen. Maar op de training pushen de nieuwe spelers de groep naar een hoger niveau. En dat is hoe je het wilt als trainer.”

Pablo Rosario houdt de international van Mexico voorlopig nog uit de basis. “Pablo is een slimme speler. Hij is fysiek sterk, hij leest het spel goed, hij is tactisch intelligent en maakt aan de bal de juiste keuzes. Dat vragen we ook van hem en gelukkig hebben we meer van zulke spelers. Ze vullen het goed in.”

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.