‘Marcel Brands wil transferrecord van PSV gaan vermorzelen’

Marcel Brands de technisch directeur van Everton wil een poging gaan wagen bij PSV om Hirving Lozano los te weken. De international van Mexico wordt begeerd door een aantal Europese grootmachten, zoals bijvoorbeeld Manchester United, Real Madrid en FC Barcelona, maar dat hoeft natuurlijk niet te betekenen dat Brands compleet kansloos is. Meerdere Eredivisie-smaakmakers zijn mislukt na een miljoenentransfer en een té grote stap en misschien is het wel slim voor Lozano om op Goodison Park te wennen aan het voetbal in de Premier League, om vervolgens nog een klapper te maken.

Financieel gezien kan Everton best wedijveren met de hierboven genoemde topclubs. Ter vergelijking: in de afgelopen transferzomer betaalden de Toffees meer dan 50 miljoen euro voor aanvaller Richarlison, die gelijk een paar goals maakte voor zijn nieuwe club. Eigenaar Farhad Moshiri heeft Brands bijna carte blanche gegeven en vermoedelijk kan PSV uitkijken naar een bod van ongeveer 60 miljoen euro…

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer