Ronald Koeman verrast PSV’er: ‘Ik heb helemaal niet nagedacht over Oranje’

Bondscoach Ronald Koeman verraste met het oproepen van PSV’er Pablo Rosario. Na afloop van de met 0-4 gewonnen wedstrijd in de TOTO KNVB Beker tegen Excelsior Maassluis gaf Rosario aan dat hij een oproep niet had zien aankomen.

Rosario heeft zich dit seizoen onder trainer Mark van Bommel in de basis van PSV gespeeld en maakt tot dusver een goede indruk. “Ik werd vanochtend om 10.00 uur wakker en rond het middaguur werd het bekend”, aldus de middenvelder in gesprek met FOX Sports. “Ik kreeg een bericht van Arnaut (Danjuma Groeneveld, red.), dus ik keek op mijn mail en zag het staan. Daarna kreeg ik berichten binnen van iedereen.”

De 21-jarige Rosario had een oproep voor Oranje niet verwacht. “Natuurlijk is het mooi als je erkenning krijgt”, vervolgt hij. “Dit is de vervolgstap die je wilt maken. Ik heb helemaal niet nagedacht over Oranje, want mijn hoofd was bij PSV. Dit zijn gewoon extra dingetjes. Ik moet fit blijven en minuten blijven maken.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer