Bart Ramselaar verrast door aanvoerderschap: ‘Hij zit wat losser dan bij Luuk’

Bart Ramselaar mocht gisteren de aanvoerdersband dragen tegen de amateurs van Excelsior Maassluis. Dit bij afwezigheid van Luuk de Jong.

Ramselaar sprak na afloop tegenover FOX Sports van een ‘rustige avond’. “Je kunt het eigenlijk nooit goed doen op zo’n avond, maar we hebben het goed opgepakt”, vertelt de middenvelder, die er geen problemen mee had dat hij tot het ‘B-elftal’ van de Eindhovenaren behoorde. “Wij spelen allemaal wat minder, dus het is goed om op zo’n avond minuten te maken. Dat moet je ook als iets positiefs zien.”

De Jong Oranje-international had vooraf niet verwacht dat hij verkozen zou worden tot aanvoerder. “Nee, eigenlijk niet. Normaal gesproken heeft Luuk de Jong hem, dus hij zat wat losser”, lacht Ramselaar. “Ik dacht: ik ga gewoon voetballen. Of dat nou met een band om is of niet, ik ga er niet anders van voetballen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer