VERRASSEND: ‘PSV binnenkort met andere vaste basisopstelling’

De verwachting is dat PSV eerdaags gaat spelen in een andere opstelling. Kind van de rekening dreigt Pablo Rosario te gaan worden.

Voetbal International schrijft op woensdag: “Érick Gutiérrez is namelijk een miljoenenaankoop en de Mexicaan zal uiteindelijk moeten gaan spelen. De 23-jarige middenvelder heeft meer ervaring dan Rosario en is op dit moment nog vaardiger aan de bal. Dat is wat Van Bommel in the passing game die hij voorstaat, nodig heeft om Gastón Pereiro of de voorwaartsen nog beter te kunnen bedienen. De kans is dus groot dat Rosario weer even genoegen moet nemen met een rol op het tweede plan, terwijl zijn recente optredens zo’n wissel eigenlijk niet rechtvaardigen.”

Het blad gaat verder: “Van Bommel liet Rosario tegen Ajax terecht staan en haalde dit keer Pereiro naar de kant. De trainer zelf vindt dit luxeprobleem gezien het drukke programma alleen maar prettig. In zijn optiek moet PSV op iedere positie twee zeer sterke spelers hebben. Dat hoort namelijk bij een topclub en het versnelt het proces waar Van Bommel met de club in zit.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer