BREAKING: ‘PSV krijgt niet te weigeren bod binnen op Hirving Lozano’

Het ziet ernaar uit dat FC Barcelona haar pijlen heeft gericht op PSV-sterkhouder Hirving Lozano. Dit weet het medium Don Balon te melden.

De international van Mexico werd in het afgelopen seizoen en op het wereldkampioenschap in Rusland al gevolgd door de grootmacht en klaarblijkelijk is de scouting nu overtuigd geraakt van zijn kwaliteiten. Barça zou namelijk met een openingsbod van liefst 60 miljoen euro willen komen, waarnaast PSV (als de aanbieding geaccepteerd wordt) ook nog eens uitzicht heeft op mooie bonussen… Het Spaanse roddelmedium noemt het een bod dat gewoonweg niet te weigeren is.

In de zomerstop waren er al een paar Europese topclubs die aanklopten bij Lozano en zijn zaakwaarnemer, maar de Mexicaan liet telkens maar weer weten dat hij liever in het Philips Stadion wilde blijven. Na het huidige Eredivisie-seizoen zal dat hoogstwaarschijnlijk anders zijn.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer