‘Mark van Bommel wordt een toptrainer’

Aad de Mos is ervan overtuigt dat Mark van Bommel gaat slagen als toptrainer. Dit zegt hij in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Van Bommel wordt een toptrainer. Als ik bij de jeugd ga kijken, ga ik graag tussen de dug-outs in staan, om te zien hoe de coaches bezig zijn met die kinderen. De meeste trainers zijn achterafpraters. ‘Ja, je had beter zus of zo kunnen doen’. Mark ziet het van tevoren al”, aldus De Mos. “Al moet ik nog wel zien hoe hij straks met zijn eerste tegenslag omgaat. Dat maakt iedere trainer mee. Dan word je pas echt getest.”

De voormalig trainer van PSV heeft echter ook kritiek op Van Bommel. “Mark dacht dat Barcelona de boel wel zou onderschatten, want ze kwamen zo laat aan in het stadion. Nou, dat hebben we gezien”, zegt hij daarover. “Het is dat Barça in het tweede versnellinkje speelde. Spelen ze in z’n vier, dan wordt het gewoon 7-0 hoor. Lekker, Markie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.