Dusan Tadic: ‘Wil helemaal geen aanvoerder zijn tegen PSV’

Zondag staat de topper PSV – Ajax op het programma. Door de afwezigheid van Matthijs de Ligt droeg Dusan Tadic gisteren de aanvoerdersband. Iets wat hij zondag liever niet doet.

Tegen de Telegraaf zegt hij: “We hebben meer leiders. De Ligt, Blind, Schöne, Huntelaar en Tagliafico zijn ook aanvoerders. Laat tegen PSV De Ligt de band maar weer dragen. We kunnen een sterke jongen als hij er dan wel bij hebben.”

Eerder liet Tadic zich al uit over de met 3-0 gewonnen thuiswedstrijd: “Het was een geweldige avond. Tijdens dit soort avonden kun je zien dat Ajax thuishoort in de Champions League. We zijn erg blij en trots dat we onze fans hebben kunnen laten genieten vanavond.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer