‘Ik wilde niet weg, ik wilde bij PSV blijven’

Met het aanblijven van Steven Bergwijn heeft PSV een goede slag geslagen. Dit vleugelflitser maakt met de week meer indruk en zijn plafond lijkt nog niet in zicht te zijn. In een interview met Voetbal Interational laat Steven Bergwijn weten dat hij deze zomer geen moment van plan is geweest om te vertrekken uit Eindhoven. “Ik heb zelf geen seconde getwijfeld. Ik wilde niet weg, ik wilde bij PSV blijven. Ik kies niet voor het snelle geld. Als ik goed mijn best doe, komt dat vanzelf”, aldus de aanvaller. “Ik wil eerst nog een seizoen heel belangrijk zijn voor PSV. Veel scoren, nog een keer kampioen worden, grote en goede wedstrijden spelen in de Champions League.”

Bergwijn gaat verder: “Ik kan me bij PSV goed ontwikkelen en ben hier nog niet uitgeleerd. Dat ze mijn contract hebben opgewaardeerd en verlengd tot 2022 is een mooie beloning voor me. Daar spreekt waardering uit. Maar iedereen weet ook dat het niet de bedoeling is dat ik het uitdien. Ik heb wel een planning in mijn hoofd, maar ik focus me eerst op PSV.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer